Painatus t-paitaan, huppariin, kassiin, jne.

Painamme haluamasi aineiston lähes mille tahansa tekstiilille nopeasti, laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Kauttamme saat hankittua myös tekstiilejä edullisesti. Mainostekstiileissä vaihtoehtoja löytyy useita, esim. Fruit of the Loom, TeeJays, Clique, New Wave, Texas Bull, B&C Collection, jne. joiden valikoimista löytyy valtava määrä erilaisia t-paitoja, huppareita, kasseja, takkeja, jne. Valitse sopiva tuote täältä: www.txtiles.net. Tilaukset ilman painatuksia kätevästi verkkokaupasta: www.blancos.fi.

Tarvitset sitten pienen tai suuren määrän, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Painatukset urheiluseuroille ja harrastejoukkueille

Olemme erikoistuneet urheiluseurojen vaativiin varustepainatuksiin. Painamme numerot, nimet ja logot pelipaitoihin, -shortseihin, -housuihin, varustekasseihin ja toimitsijavarusteisiin nopealla aikataululla, erittäin laadukkaasti, edulliseen hintaan.

Mikäli varusteita ei ole vielä hankittu voit kauttamme hankkia useiden eri valmistajien tuotteita.

Sopimusseurat painon asiakkaana

Koko seuraa koskevan painosopimuksen tekeminen on järkevää kun painatuksia tarvitaan joustavasti pitkin vuotta useille eri joukkueille. Sovimme seurallenne kiinteät, kilpailukykyiset hinnat painatuksille sekä sitovat toimitusajat painatusten tekemiselle. Emme veloita erillisiä laskutuslisiä, toimituskuluja tai muita maksuja - maksat vain painatuksista. Helppoa ja tehokasta!

Tarjoamme sopimusseuroillemme monipuolisia lisäpalveluita tarpeen mukaan tuotteiden logistiikkaan, valokuvaukseen, pakkaamiseen ja varastointiin liittyen.

Seuranet -integraatio

Tehokkaimmin hallitset varusteiden ja painatusten tilaamista käyttämällä Seuranet -järjestelmää varustetilausten hallintaan, jolloin voit muutamalla hiiren klikkaukselle tilata varusteita pelaajille ja toimihenkilöille. Tällöin järjestelmä lähettää tilauksen varustetoimittajan lisäksi myös suoraan painoon ja poimii automaattisesti mukaan mahdolliset pelaajanumerot ja nimikoinnit painatuksia varten. Tutustu monipuoliseen Seuranet -ohjelmistoon ja sovi esittely.